Praktische Info

Je kan ons bereiken op de nummers...

Sophie Van Cauwelaert +32 478 02 14 65
Chloé Lemonne +32 472 76 13 72

Suzanne Lilarstraat 55, 9000 Gent

Onze consultatieruimte bevindt zich in de appartementsgebouwen die je links ziet als je de straat inrijdt. Je bewandelt de private weg die zich links in de bocht van de straat bevindt. Loop dan door tot aan de fietsenstalling. De inkom bevindt zich in residentie Green Garden 1. Voor huis-bezoeken en geboortes rijden we maximum 30 minuten.

Regio - Wij rijden tot 30 minuten vanuit onze praktijk

9000 Gent, 9940 Ertvelde, 9080 Zaffelaere + Lochristi, 9040 Sint-amandsberg, 9050 Ledeberg, 9070 Destelbergen+Heusden, 9940 Sleidinge + Evergem, 9920 Lovendegem, 9820 St-Martens-Laethem, 9820 Merelbeke, 9921 Lievegem, 9090 Melle, 9230 Wetteren, 9270 Kalken, 9860 Oosterzele, 9890 Gavere, 9840 De Pinte, 9810 Nazareth, 9030 Mariakerke, ...

Wat ?

Omdat je als toekomstige ouder meer nodig hebt dan enkel de medische opvolging maken wij tijd en ruimte voor alle andere aspecten van je leven die beïnvloed worden door de komst van je baby. Wij zijn allebei vroedvrouwen en daarnaast ook (postnatale) doula’s. Wij zijn er voor je gedurende het hele traject, van kinderwens tot en met 1 jaar na de geboorte van je kindje.

Waar ?

Tijdens je kinderwens en zwangerschap nodigen we je graag uit in onze praktijkruimte, dicht bij het station Gent-Sint-Pieters. Daar werken we samen met de artsen van Helios. Het is een warme plek waar je je op je gemak kunt voelen en kunt onthaasten. Die ongehaaste, vertrouwde sfeer vinden wij heel belangrijk. We nemen dan ook de ongeveer anderhalf uur de tijd per consultatie. Neem gerust je partner of een andere vertrouwenspersoon mee. Ook als je al andere kinderen hebt zijn deze welkom. In de wachtruimte zijn er speelgoed en boekjes voorzien.  Tijdens de kraamperiode komen we steeds aan huis

Prijs ?

Als we op huisbezoek komen kan je betalen via je gsm app. Aangezien we geconventioneerd zijn krijg je een groot deel terug van de mutualiteit. Sommige ziekteverzekeringen betalen daarbovenop nog een extra deel terug. Tijdens onze eerste kennismaking zullen we onze tarieven volledig transparant toelichten zodat je hierover goed op de hoogte bent.

Meer weten ?

Heb je nog bepaalde vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een mailtje te sturen! Als je graag al eens kennismaakt voor onze eerste consultatie samen is dat ook mogelijk. Wij nemen hierbij een halfuur de tijd om elkaar via zoom of in de praktijk te ontmoeten. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Heb je een JA-gevoel bij onze werkwijze en aanbod? Dan kan je ook meteen een cursus of eerste consultatie inplannen via ‘contacteer ons’. We kijken er alvast naar uit je te ontmoeten!

nl_BE
Call Now Button