Ontspannende lichaamsmassage tijdens de zwangerschap of postpartum

​De zwangerschap en postpartum periode zijn zo mooi en tegelijkertijd zo overweldigend.

Tijdens de zwangerschap neemt je lichaam nieuwe vormen en proporties aan en zorgen hormonale veranderingen voor uitdagingen op fysiek en emotioneel vlak.

Na de bevalling zoek je heel wat nieuwe evenwichten: ontzwangeren, aanpassen in het gezin, een nieuw evenwicht in het koppel, vermoeidheid, lege buik, je nieuwe zelf ontdekken, …

Neem even een uurtje voor jezelf om het oude los te laten en in het nieuwe te duiken dankzij een volledige lichaamsmassage met verwarmde olie. De focus ligt op het verlichten van spanningen die  veroorzaakt werden door enerzijds de zwangerschap en de bevalling en anderzijds door het voeden en dragen van je kindje.

Deze behandeling kan zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte worden uitgevoerd (zowel direct als enkele weken/maanden later), wanneer de behoefte zich voordoet.

Prijs

75 euro voor een uur aan huis.

Ontspannende postpartum massage met moxa-therapie.

We verwarmen je rug en buik met moxatherapie, een techniek uit de Chinese geneeskunde die acupunctuurpunten verwarmt, werkt op de verschillende meridianen van de blaas en de baarmoeder en de energie hiervan laat stijgen na de bevalling. 

De moxa’s zullen ook dienen om de immuniteit van de mama te verhogen om de periode na de bevalling aan te kunnen en om toxines te elimineren.

De moxatherapie wordt gevolgd door een drainerende, ontspannende massage van het hele lichaam, die zich aanpast aan jouw noden.

Prijs

110 euro voor 1,5 uur aan huis.

Ontspannende Rebozo massage tijdens de zwangerschap of postpartum.

Om helemaal tot rust te komen, kan je genieten van een Rebozo-massage geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse traditie. 

We wiegen en schudden je zachtjes in doeken en bakeren je daarna stevig en warm in. Zo ontspant je zenuwstelsel en kom je in diep contact met jezelf.

Prijs

75 euro voor 1 uur aan huis.

Ontspannende zwangerschaps- of postpartum massage met kruidenstempels

Ontspannende zwangerschaps- of postpartum massage met kruidenstempels.
Jij bepaalt mee welke kruiden aansluiten bij wat jij nodig hebt, en laat je onderdompelen in een ontspannende en energie-gevende warme behandeling.

Prijs

110 euro voor 1,5 uur aan huis.

Ontspannende postpartum massage met bekkensluiting

We voeren een volledige lichaamsmassage uit, verlichten de spanningen veroorzaakt door de bevalling en zwangerschap.

We eindigen de behandeling met het aanspannen van je bekken.

Prijs

110 euro voor 1,5 uur aan huis.

nl_BE
Call Now Button