Ons team

Sophie Van Cauwelaert

Sophie is vroedvrouw en docent/ creator van de cursus ‘Positief Bevallen met Hypnobirthing’. Daarnaast is ze ook mama-in-wording, haar eerste kindje komt eraan in Februari 2023. In haar begeleidingen wilt ze ouders informeren zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en keuzes kunnen maken die juist zijn voor hun.

Ze neemt de tijd om te luisteren zodat ze kan inspelen op jullie noden.

Haar passie kreeg ook uiting met het project “Samen voor Respectvolle Geboorte” dat ze in 2020 mede op poten zette en reeds vele ouders en zorgverleners inspireerde.

Chloé Lemonne

Chloé is mama, vroedvrouw en postnatale doula . De geboorte van haar tweede kindje heeft haar geleerd om als mama te streven naar haar gelukkigste, meest levende, meest vreugdevolle zelf.

Terwijl we in de drukke wereld van vandaag als moeders worden gedwongen om ons te haasten, ons moe te voelen en losgekoppeld van ons ware zelf, wil Chloé je helpen om je zelfzorg en geluk op de eerste plaats te zetten. 

Harriët Ten Kate

Harriët werd ondertussen al een hele poos geleden mama van 3 kinderen, en is al die tijd het vuur van de zwangerschappen, bevallingen en kraamperiode blijven voelen. Zij was al ortho-agoge van opleiding, en koos nadien voor het doula-pad.

Haar missie is om vrouwen of koppels tijdens de bevalling op zo’n manier te ondersteunen, dat zij zich gedragen, krachtig en betrokken voelen.  Zijn wil een steunpilaar zijn vanuit een persoonlijke vertrouwensband die start tijdens de zwangerschap en doorloopt tot in de kraamperiode.

Aanbod: Doula-begeleiding bij de bevallingmassages, gesprekken en rituelen tijdens de zwangerschap en postpartum.

Reviews

nl_BE
Call Now Button