Positief geboorteverhaal (inleiding)

Af en toe krijg ik een geboorteverhaal in mijn mailbox en dat brengt dan een grote glimlach op mijn gezicht. Dit mooie verhaal mocht ik met jullie delen van de ouders…
“Op 40 weken en 1 dag (19sept) was het zover. Ik zou ingeleid worden van onze 2e zoon.
Een ballon was niet nodig, want ik had al 3 cm eh baarmoederhals verzakt. Om 8.30 begonnen met mijn vliezen te breken. Daarna zouden ze infuus starten om weeën op te wekken.
Echter is dit nooit nodig geweest.
Rond 9 uur kreeg ik natuurlijk weeën die heel snel.al om de paar minuten kwamen.
Ik kon ze heel goed opvangen met mijn ademhaling en houding en al snel voelde ik persweeën.  Ik heb gevraagd om op handen en voeten te bevallen omdat de vorige keer op mijn rug zo slecht bevallen was.
We hadden de natuur verloskamer met een groot bed, dus alles kon en mocht. Heel fijn. Binnen enkele persweeën was hij er al, elvis 10.03 geboren en in goede gezondheid!
Wat een droom van een bevalling en dat is mede dankzij jouw opfriscursus. Het heeft mij de zelfzekerheid gegeven om het opnieuw gewoon aan te gaan en met liefde alles te ondervinden wat er kwam.
Grote merci !
Mocht er nog een komen, dan weten we je te vinden;)
Veel groetjes van ons 4″
Deze ouders vroegen een opfriscursus nadat ze de cursus Hypnobirthing gevolgd hadden in hun vorige zwangerschap. We werkten een cursus uit op maat en dat is blijkbaar goed bevallen! 😉
Je goed voorbereiden op de geboorte van je kindje is belangrijk bij een eerste kindje maar ook bij volgende kindjes. Wees welkom in de cursus ‘Positief Bevallen met Hypnobirthing‘. Deze kan je in groep volgen of privé. Ook zin in een opfriscursus? Dan gaan we samen opzoek naar een traject op maat van jullie noden.
Warme groetjes
vroedvrouw Sophie
nl_BE
Call Now Button