WORKSHOP – Mijn Respectvolle Geboorte

Waarover gaat dit?

Voel je je als zwangere overweldigd door alle (zorg)opties, of voelt het juist als een strak kader zonder veel beweegruimte? Ben je al eens bevallen en wil je het deze keer anders aanpakken, zodat je je wèl gehoord en gezien weet? In deze workshop geven we enkele concrete tips en praktische informatie om de zorg rond de geboorte vorm te geven, zodat die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Een respectvolle geboorte geeft een meer ontspannen start voor heel het gezin. Met minder kans op postnatale depressie en geboortetrauma kan je meer genieten van je kindje. Ook voor je kindje is een respectvolle geboorte waardevol, zowel op korte als lange termijn.

Er is ook ruimte om vragen te stellen. Die mag je al vooraf doorsturen zodat ze zeker aan bod komen.

 

Praktische info

Locatie: online meeting (link na inschrijving)

Duur: 90 minuten

Data: 29 maart, 2022

Tijd: 19:30 – 21:00 uur

 

Inschrijven

 

Wie geeft de lezing?

Sophie Van Cauwelaert & Ruth Sneyers

Wij zijn beide vroedvrouw en hebben Samen voor Respectvolle Geboorte opgericht in maart 2020. We ijveren voor respectvolle geboortezorg voor ouders en zorgverleners. Je kan alvast eens luisteren naar onze podcast ‘Herboren’ en bent eveneens welkom in onze besloten facebookgroep.

 

Inschrijven

nl_BE
Call Now Button