Review

Wij zijn zo dankbaar met deze warme review! Het is een eer om ouders zo nauw te mogen bijstaan in hun traject.

“Vanaf de prille start van de zwangerschap, tot de bevalling zelf, en de maanden postpartum waren dankzij de begeleiding van Sophie en Chloé een superfijne ervaring om altijd te blijven koesteren. Hun team van twee vroedvrouwen / doula’s geeft je als zwangere vrouw de kans om een nauwe band te creëren met hen. Zo worden ze allebei jouw vertrouwenspersonen die je van dichtbij volgen en raad geven. In alle rust en kalmte geeft die hechte band je de kans om je tijdens je zwangerschap niet verloren te voelen als je met vragen zit omdat je weet dat zij voor jou klaarstaan en jou alle advies kunnen geven die je nodig hebt. Zo kun je gewoon rustig genieten zonder stress of allerlei onzekerheden. Het hele traject, van de geborgenheidssesie’s, de zwangerschapsopvolging, de HypnoBirthing cursus en de postnatale begeleiding heeft mijn zwangerschap en de bevalling vormgegeven op een zeer bijzondere manier, ik zou er niet aan mogen denken om de hele ervaring zonder hen te hebben beleefd. Het is dan ook veel meer dan een aanrader, maar gewoonweg een must voor iedere zwangere vrouw. Sophie en Chloé hebben de perfecte naam gekozen, want het was voor ons kersverse gezinnetje echt een geborgen geboorte!” – Stephanie

nl_BE
Call Now Button