Review ENG/ NL/ FR

Heel dankbaar voor deze mooie woorden van een van de ouders die we begeleiden <3

 

“Perfecte zorg tijdens zwangerschap en postpartum! Zeer veilige ruimte, rustige sfeer, respect voor je keuzes, altijd informatief. Ik hield van hun standpunt en benadering van zwangerschap en geboorte. Een aanrader voor elk zwanger koppel dat op zoek is naar een vroedvrouw.” – Maria N

 

 

“Des soins parfaits pendant la grossesse et le post-partum ! Espace très sûr, atmosphère calme, respect de vos choix, toujours informatif. J’ai aimé leur point de vue et leur approche de la grossesse et de la naissance. Recommandé à tout couple de femmes enceintes qui cherche une sage-femme. ” – Maria N

 

 

P.S.: Wij begeleiden zowel in het Nederlands als in het Engels. Chloé is zelf Franstalig opgevoed dus kan ook Franstaligen begeleiden./ (ENG) We can provide support in Dutch as well as in English. Chloé was brought up as a French speaker so she can also guide French speakers./ (FR)  Nous guidons aussi bien en néerlandais qu’en anglais. Chloé a été élevée en tant que francophone, elle peut donc également guider les francophones.

nl_BE
Call Now Button